Yepzonin paikannuspalvelu esillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa

March 3, 2015

Yepzon Oy
Mediatiedote 3.3.2015
Julkaisuvapaa: heti

Yepzonin paikannuspalvelu esillä Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa

Maailman merkittävin mobiilialan tapahtuma Mobile World Congress järjestetään Barcelonassa 2.–5.3.2015. Helppokäyttöisiä paikannuspalveluja ja älyvaatesovelluksia kehittävä suomalaisyhtiö Yepzon on yksi 35:stä Team Finland -yhteisosastolle valituista alan startup- ja kasvuyrityksistä.

Suomalaisyritykset esittäytyvät Team Finlandin yhteisosastolla, jonka päänäytteilleasettaja on Finpron Invest in Finland. Järjestelyissä on mukana myös suomalaisia kumppaniorganisaatioita. Tänä vuonna näytteilleasettajia on noin 1900. Viime vuonna tapahtumassa oli yli 85 000 osallistujaa yli 200 maasta.

– Tavoitteemme on hankkia messuilla kansainvälisiä kontakteja ja partnereita. Olemme onnistuneet ensimmäisen messupäivän aikana saamaan huikean hyvän vastaanoton ja valtavan määrän uusia kontakteja, Yepzonin perustaja Otto Linna kertoo.

Yepzon Tekesin “Nuori Innovatiivinen Yritys” -ohjelmaan

Suomen johtava innovaatiorahoittaja Tekes on juuri valinnut Yepzonin “Nuori Innovatiivinen Yritys” -ohjelmaan yhtiön nopean kasvun ja suuren kansainvälisen kasvupotentiaalin ansiosta.

Yepzon Oy:n kasvuvauhti onkin ollut ennätysnopeaa. Yhtiön ensimmäinen tuote Yepzon One lanseerattiin joulukuussa 2014.

– Matka ideasta valmiiksi laitteeksi kesti vuoden 2014 tammikuusta marraskuuhun. Tuotekehitys jatkuu ja aiomme tuoda myös jatkossa markkinoille nopealla tahdilla uusia tuotteita ja sovelluksia, Linna toteaa.

Yepzonilla on tällä hetkellä yli 200 jälleenmyyjää Euroopassa. Yepzonin jakelukumppani Suomessa on ALSO Finland, ja uusia jakelukumppaneita ovat Nital S.p.A. Italiassa sekä NVY Distribution Ranskassa, Espanjassa ja Benelux-maissa. Tuote tullaan lanseeraamaan kevään aikana myös Yhdysvalloissa. Yepzonia myy mobiilioperaattoreista jo mm. TeliaSonera.

– Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme asettaneet tavoitteeksi, että Yepzonilla on pelkästään Euroopassa noin 2000 jälleenmyyntipistettä vuoden loppuun mennessä, Linna tarkentaa.

Yepzon on esillä Mobile World Congress -messuilla Team Finlandin osastolla (Halli 5, Team Finlandin messuosasto 5c31) 2.-5.3.2015.

Lisätietoja:
Otto Linna
CEO, Yepzon Oy FIN, Yepzon Ltd. UK
+358 43 217 0275, [email protected] 

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
Yepzon-yhteistyökumppanit

Yepzon Oy kehittää helppokäyttöisiä mobiilipohjaisia paikannuspalveluita. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan neljä työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. yepzon.com