Yepzon yhteistyöhön ALSOn kanssa – Valtava jakelutie avautui suomalaiskeksinnölle

September 15, 2014

Yepzon Oy
Mediatiedote 15.9.2014
Julkaisuvapaa: Heti

Yepzon yhteistyöhön ALSOn kanssa – Valtava jakelutie avautui suomalaiskeksinnölle

Puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia kehittävä Yepzon on tehnyt sopimuksen tuotteidensa jakelusta Suomen suurimman it-tukkurin ALSO Finland Oy:n kanssa.

Yepzon™-turvateknologiaan perustuvan puettavan paikannuslaitteen avulla voidaan paikantaa kadonnut henkilö viereisestä huoneesta aina maailman toiselle puolen. Teknologia yhdistää eri paikannusteknologiat, mobiililaitteet sekä uudenlaisen pilvipalvelun. Nyt Yepzon-tuotteet tulevat vähittäiskauppiaiden ja sitä myöten kuluttajien ulottuville ALSO Finlandin kautta.

Yepzonin ja ALSOn jakelusopimus varmistaa, että Yepzoneita on saatavilla kattavasti Suomessakin jo kuluvan vuoden joulusesonkiin. Yepzonin tuotanto Suomessa alkaa lokakuussa.

– ALSOlla on huippuosaaminen ja vahva tunnettuus kuluttajaelektroniikan ja mobiililaitteiden tukkukaupassa. Lisäksi heidän kanaviensa kautta Yepzonit ovat nopeasti tarjolla usealle segmentille, iloitsee Yepzonin perustaja Otto Linna yhteistyön aloittamisesta.

Vahva kansainvälinen kysyntä Yepzon on kerännyt valtavasti kiinnostusta Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Nämä ovat myös yhtiön alkuvaiheen tärkeimmät vientimarkkinat.

– ALSO Group toimii Euroopassa 12 maassa ja osapuolet valmistautuvat laajentamaan yhteistyötä nopeasti ALSOn muihin toimintamaihin, yhteistyön tavoitteista kertoo ALSO Finlandin kuluttajaelektroniikasta vastaava Pasi Salokannel.

Lisätietoja:
Otto Linna CEO, Yepzon Oy FIN, Yepzon Ltd. UK
+358 43 217 0275
[email protected]

Pasi Salokannel
Head of Consumer electronics, Photo, Components and Consumables, ALSO Finland Oy
+358 40 779 9960
[email protected]

Yepzon Oy on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipohjaisia puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan kolme työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. yepzon.com

ALSO Finland Oy on Suomen johtava logistiikka- ja ratkaisupalvelujen tarjoaja ict-alalla. ALSOn tuotevalikoimaan sisältyy yli 15 000 tuotetta noin 140 toimittajalta. ALSO Finland panostaa markkinoiden parhaisiin tuotemerkkeihin, sähköiseen kaupankäyntiin, pitkälle automatisoituihin varastopalveluihin sekä nopeaan kuljetuspalveluun. ALSOn liiketoiminta perustuu 3S-strategiaan: Tukkuliiketoiminta (supply), ratkaisuliiketoiminta (solutions) ja palveluliiketoiminta (services). ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, minkä lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa. ALSO Finland Oy on osa vakavaraista ALSO Holding AG konsernia. Lue lisää www.also.fi