Yepzon keräsi kiitosta Varkaudessa

May 5, 2015

Yepzon Oy
Mediatiedote 5.5.2015
Julkaisuvapaa: heti

Yepzon on helppokäyttöisiä paikannuspalveluja kehittävä suomalainen yhtiö, jonka ensimmäinen tuote lanseerattiin joulukuussa 2014. Varkauden kaupungin koti- ja omaishoito otti kevättalvella 2015 ensimmäisenä sosiaali- ja terveydenhuoltoyksikkönä maailmassa Yepzonin GPS-paikantimen koekäyttöön muistisairaiden kotihoitoa varten.

Pilottijakson tulokset olivat erinomaiset. Tavoitteet nykytekniikan hyödyntämisestä asiakkaiden turvaamiseksi, henkilökunnan työn optimoimiseksi ja omaisten huolen vähentämiseksi toteutuivat.

– Asiakkaita ei tarvinnut suostutella käyttämään Yepzonia, vaan he olivat erittäin motivoituneita ja suorastaan kiitollisia, kertoo projektin koordinaattorina toiminut palveluohjaaja Mervi Ilonen. – He oivalsivat, että Yepzon auttaa pitämään yllä aktiivisempaa elämäntyyliä.

Suomessa valmistetun paikantimen valtteja ovat erityisesti toimintavarmuus, helppo käyttöönotto ja ylivoimainen akunkesto. Juuri näistä asioista muistisairaiden omaiset antoivat Varkaudessa kiitosta. Osa heistä oli ihmeissään, että näin yksinkertainen, näppäimetön laite voi toimia näin tehokkaasti.

– Yepzonin avulla asiakkaat kokivat, että oman elämän hallinta on pidempään omissa käsissä, kiittelee palvelualuepäällikkö Kirsi Laitinen.

– Tulokset osoittavat, että Yepzon toimii juuri niin kuin on tarkoitus, iloitsee Yepzonin liiketoiminnan laajentamisesta vastaava osakas Olli Mustonen. – Laite on suunniteltu tekemään arjesta helpompaa ja turvallisempaa, ja tässä on onnistuttu.

Lisätietoja:

Olli Mustonen
Business Expansion Manager, Partner
Yepzon Enterprises
+358 50 3890593
[email protected]

Mervi Ilonen
Palveluohjaaja
Varkauden kaupunki
+358 40 535 7012
[email protected]

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
Yepzon-yhteistyökumppanit

Yepzon Oy kehittää helppokäyttöisiä mobiilipohjaisia paikannuspalveluita. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan neljä työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. yepzon.com