Teknologiayhtiö Yepzon perusti tytäryhtiön Lontooseen – kansainvälinen liiketoiminta käynnistyy

June 10, 2014

Puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia kehittävä suomalainen Yepzon on perustanut tytäryhtiön Lontooseen. Uuden tytäryhtiön Yepzon Ltd:n kautta konserni aloittaa puettavien teknologioidensa ennakkomyynnin englanninkielisiin maihin.
Euroopan suurimman kohdemarkkinan Iso-Britannian lisäksi Yepzon Ltd toimii sillanpääasemana Yhdysvaltojen markkinoille.

- Yepzonin pian lanseerattavan kuluttajatuotteen kysyntä on markkinakartoitustemme mukaan vahvinta Englannissa ja Yhdysvalloissa. Tämän vuoksi Lontoo oli luonteva sijoittumispaikka, kertoo Yepzon-konsernin johtaja Otto Linna.

Lontoon Regent Streetille rekisteröidyn Yepzon Ltd:n johtajaksi on nimitetty kansainvälisen markkinoinnin asiantuntija Nick Maloney. 28.5.2014 päättyneessä osakeannissa Maloneysta tuli myös emoyhtiö Yepzon Oy:n osakas.

- Olen lanseerannut lukuisia yhtiöitä ja tuotteita eri puolilla Eurooppaa viimeisen 20 vuoden aikana. Yepzon on käänteentekevä teknologia, jonka potentiaali on huikea. Uskon vilpittömästi, että tämä on seuraava suomalaisen teknologian menestystarina, toteaa Maloney.

Lähiviikkojen aikana Yepzon tulee lanseeraamaan puettavan teknologian sovelluksia useaan segmenttiin kansainvälisesti. Kehitetyt kuluttajatuotteet on valmistettu Suomessa ja skaalattavissa kaikkialle maailmaan. Myynnin alkaessa päämarkkina-alueet Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen lisäksi ovat muu Eurooppa sekä Venäjä.

Lisätiedot:
Otto Linna
CEO
Yepzon Oy
+358 43 217 0275
otto.linna(at)yepzon.com

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
Yepzon-yhteistyökumppanit

Yepzon Oy (ent. BSI Finland) on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipohjaisia puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan kolme työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella.