Nimenmuutos: BSI Finlandista Yepzon Oy

May 27, 2014

Puettavien teknologioiden ja älyvaatesovellusten kehittämiseen ja myyntiin erikoistunut pirkanmaalainen startup BSI Finland vaihtaa nimensä Yepzon Oy:ksi.


- Halusimme erottuvan, ytimekkään ja globaalisti toimivan nimen. Nimenvaihdoksella halusimme myös kirkastaa profiiliamme ja nivoa markkinointiviestinnän yhden brändin alle, toteaa yrityksen hallituksen puheenjohtaja Otto Linna.

Lähes miljoonan euron teknologia markkinoille ennätysvauhdilla

Yepzon lanseeraa lähitulevaisuudessa puettavan teknologian sovelluksia useaan segmenttiin. Kehitetyt kuluttajatuotteet on valmistettu Suomessa, mutta skaalattavissa kaikkialle maailmaan. Myynnin alkaessa päämarkkina-alueet ovat EU, USA ja Venäjä.

- Tuotekehitys on jo pitkällä, ja se on edennyt ennätysajassa. Viimeisten tuotesuojausten valmistuttua käynnistämme ennakkomyynnin pian, Linna kertoo.

Yhtiö aloitti toimintansa 2013 lokakuussa, jolloin se keräsi paitsi reilun alkupääoman, myös sitoutuneen omistajapohjan. Yhtiön omistavat pirkanmaalaissijoittajat, joilla on laaja-alainen osaaminen ja kokemus teknologiakehittämisestä, vähittäiskaupasta ja markkinoinnista.

Yhtiö investoi Yepzon™-teknologian kehittämiseen, tuotteistamiseen ja markkinointiin kuluvana vuonna lähes miljoona euroa. Teknologiakehitys on rahoitettu yksityissijoituksin sekä innovaatiorahoittaja Tekesin instrumenteilla.

Lisätiedot:
Otto Linna
CEO
Yepzon Oy
+358 43 217 0275
otto.linna(at)yepzon.com

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
Yepzon-yhteistyökumppanit

Yepzon Oy (ent. BSI Finland) on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipohjaisia puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia. Vuonna 2013 perustettu yhtiö työllistää suoraan kolme työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on suomalainen ja pirkanmaalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella.