Joka kodin turvatuote joulumyyntiin Suomessa – Yepzon-paikantimesta povataan hittilahjaa kotimaan lisäksi myös muualla Euroopassa ja Venäjällä

November 4, 2014

Yepzon Oy
Mediatiedote 4.11.2014
Julkaisuvapaa: Heti

Joka kodin turvatuote joulumyyntiin Suomessa
– Yepzon-paikantimesta povataan hittilahjaa kotimaan lisäksi myös muualla Euroopassa ja Venäjällä

Puettava Yepzon-paikannuslaite tulee kuluttajamyyntiin Suomen joulumarkkinoille. Yepzon on saatavilla kattavasti koko maassa lukuisissa myymälöissä ja verkkokaupoissa.

Maailman helppokäyttöisin puettava paikannuslaite Yepzon on suomalainen keksintö, jonka avulla voidaan paikantaa kadonnut henkilö tai esine viereisestä huoneesta aina maailman toiselle puolen. Laite on suunniteltu erityisesti lapsiperheiden tarpeita silmällä pitäen, mutta sillä on voimakas kysyntä myös ikääntyneiden keskuudessa ja tietyissä harrastussegmenteissä, kuten esimerkiksi veneilijöillä ja golfareilla.

Yepzonia myyvät mm. Expert, Stockmann, Hobby Hall, Anttila, NetAnttila, Ballot, Lastentarvike.fi, tietyt S-ryhmän yksiköt, Ideapark-jouluverkkokauppa, Oulun ja Lempäälän Ideapark-kauppakeskukset sekä Ylivieskan ja Lahden Kärkkäinen-tavaratalot. Tuotteiden toimitukset alkavat tällä viikolla, ja marraskuun lopulla tuotteet ovat kattavasti saatavilla valtakunnallisesti. Yepzonin jakelija Suomessa on ALSO Finland.

– Yepzonin vähittäismyyjäverkosto laajenee jatkuvasti. Kuluvan vuoden tuotantokapasiteetistamme jälleenmyyjien ennakkotilauksessa on jo yli puolet. Suomen lisäksi myynti aukeaa Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Venäjällä lähiviikkoina, Yepzonin perustaja Otto Linna kertoo ennakkokysynnästä.

Älyvaatesovelluksia kehittävän Yepzon Oy:n turvateknologiassa yhdistyvät eri paikannusteknologiat, mobiililaitteet sekä uudenlainen pilvipalvelu. Pienikokoinen paikannin kulkee kätevästi kantajansa mukana ja sitä hallitaan älypuhelimella. Helppokäyttöinen laite ei vaadi tunnuksia tai kirjautumisia. Sekunneissa käyttövalmis Yepzon valvoo aina – siinä ei ole katkaisijaa, josta sen voisi sammuttaa ja sen akku kestää käytöstä riippuen viikosta jopa kuukausiin.

Tuotteen hinta vähittäismyynnissä on 99 euroa.

Lisätietoja:
Otto Linna
CEO, Yepzon Oy FIN, Yepzon Ltd. UK
+358 43 217 0275
[email protected] 

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
Yepzon-yhteistyökumppanit 

Yepzon Oy on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipohjaisia puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan kolme työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. yepzon.com