Ensimmäinen Yepzon Radio SuomiPOPin Anni Hautalalle

November 12, 2014

Yepzon Oy
Mediatiedote 12.11.2014
Julkaisuvapaa: Heti

Ensimmäinen Yepzon Radio SuomiPOPin Anni Hautalalle

Yepzon on maailman helppokäyttöisin puettava paikannuslaite, joka on suunniteltu erityisesti henkilöpaikannusta varten mm. lapsiperheiden tarpeisiin.

Yepzonin Suomen tuotanto käynnistyi 31.10.2014. Laadunvalvontaprosessin ja viimeisten testausajojen jälkeen tuotantoa vapautetaan lähipäivinä kuluttajajakeluun. Yepzon Oy on varannut itselleen pienen määrän alkusarjan laitteita, joita tullaan erityisen valintaprosessin perusteella lähettämään viikoittain merkittäville henkilöille kansainvälisesti.

– Radio SuomiPOPin Aamulypsyn juontaja Anni Hautala on oikea henkilö saamaan ensimmäisen kaupallisen Yepzonin. Hän edustaa Yepzonin ihanteita parhaimmillaan: vanhemmuutta, vastuuta ja positiivista elämänasennetta. Toivomme, että hänkin voi entisestään lisätä perheensä hyvinvointia ja turvallisuutta Yepzonilla, Otto Linna Yepzon Oy:stä perustelee valintaa.

Yepzonit ovat marraskuun lopussa kattavasti valtakunnallisessa jakelussa. Jälleenmyyjiä ovat mm. Expert, Stockmann, Hobby Hall, Anttila, NetAnttila, Ballot, Lastentarvike.fi, Kärkkäinen, Veljekset Keskinen, Verkkokauppa.com, Ballot, Ideaparkit, Tampereen Puhelin, tietyt S-ryhmän yksiköt, Defentor ja Motonet. Yepzonin jakelija Suomessa on ALSO Finland.

Lisätietoja:
Otto Linna
CEO, Yepzon Oy FIN, Yepzon Ltd. UK
+358 43 217 0275
[email protected]

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
Yepzon-yhteistyökumppanit 

Yepzon Oy on teknologiayritys, joka kehittää mobiilipohjaisia puettavia teknologioita ja älyvaatesovelluksia. Vuonna 2013 toimintansa aloittanut yhtiö työllistää suoraan kolme työntekijää ja noin 20 tuotekehittäjää alihankkijayrityksissä. Yepzonin omistus on kokonaisuudessaan eurooppalainen ja pääosin suomalainen, ja se jakautuu eri aloilla vaikuttaville yksityissijoittajille. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lontooseen rekisteröity Yepzon Ltd. on Yepzon Oy:n täysin omistama tytäryhtiö. Yhdysvaltojen Nevadaan rekisteröity Yepzon Inc. on yhteisyritys Global Expansion Solutionsin kanssa. yepzon.com